Voorkeuren van Calibrator

De instellingen in het venster Voorkeuren hebben invloed op verschillende aspecten van de kalibratieprocedure. U kunt de kalibratiestatus (vervaldatum), tijdslimiet voor kalibratie en opdrachtonderbreking instellen.

Opmerking: U hebt beheerdersrechten nodig om voorkeuren te wijzigen.
  • Klik in Command WorkStation Server > Apparaatcentrum. onder Algemeenop Gereedschappenen klik vervolgens op Calibrator.
  • In het venster Calibrator klikt u op het pictogram Instellingen (tandwieltje) linksonder.