Calibrator Help for Lab-calibrated presses and printers

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

De kalibratie voor de server maken

Als u een kalibratie wilt maken, moet u desgevraagd een naam en andere details invullen.

De vereiste informatie is afhankelijk van de Fiery-server en de printer die u gaat kalibreren. Mogelijk ziet u bijvoorbeeld het veld Kleurmodus of het selectievakje G7 grijsbalans niet.
  1. Voer een kalibratienaam van uw keuze in.
    Opmerking: De kalibratienaam moet voor elke server uniek zijn. De naam die u typt, mag nog niet voor een kalibratie-instelling of -profiel op de server worden gebruikt.
  2. Kies de kleurmodus die voor uw productie-uitvoer is vereist:
    • CMYK
    • CMYK + N
      Opmerking: Waarbij N een extra kleurmodus is die is gelicentieerd voor de printer.
  3. Optioneel: Selecteer Richtwaarde G7-grijsbalanskalibratie (selectievakje). G7-kalibratie past de kleurenuitvoer van een printer aan de G7-specificatie aan door meetgegevens te gebruiken van een specifiek G7-doel (vlakpagina).
    Opmerking: Als u G7-grijsbalanskalibratie wilt gebruiken, moet Fiery Color Profiler Suite zijn geïnstalleerd en gelicentieerd. Anders is de optie grijs.
  4. Optioneel: Voer in het veld Opmerkingen details in over de kalibratie zoals medianaam, mediatype, speciale instellingen of instructies.
    Opmerking: Wanneer u een kalibratieset maakt, raden we aan dat u in het veld voor notities het gebruikte mediatype, de gebruikte printer en eventuele speciale instructies vermeldt voor als u opnieuw moet kalibreren.
  5. Optioneel: Selecteer de pijl-omlaag op de knop Volgende en kies Metingen laden uit bestand zodat u de workflow voor afdrukken en meten kunt overslaan. Deze optie is gereserveerd voor ervaren gebruikers die al metingen hebben voor hun printer. Het wordt aangeraden altijd op uw werkelijke printer af te drukken en te meten.
  6. Klik op Volgende.