Calibrator Help for Lab-calibrated presses and printers

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Meetgegevens verkrijgen voor totale inktlimiet

De meting voor de totale inktlimiet helpt om ervoor te zorgen dat de printer niet meer inkt gebruikt dan substraten kunnen verwerken, of teveel inkt verbruikt voor uw bedoelde taken.

1. Kies een van de volgende opties om de totale inktlimiet op te geven:
    • Meetdiagram afdrukken

De weergegeven Eerste inktlimiet is de standaardwaarde voorgesteld voor uw printer. U kunt een nieuwe waarde invoeren om de aanbevolen waarde te overschrijven en vervolgens de grafiek afdrukken. De grafiek die u gaat afdrukken bevat geen meetvlakken die meer inkt aangeven dan deze waarde bevat.

Selecteer Visueel diagram insluiten om de meetvlakken voor visuele controle af te drukken.

Als u deze optie selecteert, volg dan de online instructies om de meetvlakpagina's af te drukken, ze te meten, en om het systeem een waarde te laten voorstellen geoptimaliseerd voor uw feitelijke mediatype. U kunt instellingen voor het geselecteerde instrument voor het meten van meetvlakken wijzigen en een aangepast paginaformaat voor de grafiek opgeven voordat u de meetvlakpagina's afdrukt.

• Numerieke waarde invoeren

De weergegeven waarde is de standaardwaarde die voor uw printer wordt voorgesteld zonder extra metingen. Deze waarde is niet geoptimaliseerd voor uw specifieke media. Als deze te hoog is ingesteld, kan uw media problemen hebben bij het verwerken van zoveel inkt. Als deze te laag is ingesteld, beperkt u het gamma van uw printer voor uw specifieke media.

• Metingen importeren uit bestand
      Opmerking: Laden van metingen uit het bestand is handig voor tests en demonstraties. Dit is gewoonlijk niet aanbevolen. De beste resultaten worden verkregen wanneer de meetpagina's voor alle stappen van het maken van de kalibratie worden afgedrukt en in één sessie gemeten.
      Houd rekening met het volgende:
      • De respons van de printer kan gewijzigd zijn sinds het meetbestand is opgeslagen.
      • Meetbestanden bevatten geen informatie over hoe de meetpagina's zijn afgedrukt. Uitgegaan wordt van standaard taakeigenschappen.

Als u deze optie selecteert, wordt de waarde geladen van eerder opgeslagen meetgegevens.

Als u deze optie kiest, gaat u door naar het verkrijgen van metingen voor de kleurstandaard.

2. Klik op Volgende. Als u in de eerste stap Meetdiagram afdrukken hebt geselecteerd, wordt het venster Opmaak kleurvlak weergegeven in FieryMeasure. Selecteer in het venster Opmaak kleurvlak het instrument en de diagramgrootte. Klik op Afdrukken om verder te gaan.