Booklet Maker

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Genest door de rug geniet boekje afdrukken

U kunt een wizard gebruiken om een genest door de rug geniet boekje af te drukken.

1. Open Booklet Maker vanuit het printerstuurprogramma of vanuit Taakeigenschappen in Command WorkStation.
  2. Klik op Wizard starten.
  3. Selecteer Boekjestype en Binden en klik vervolgens op Volgende.
  4. Selecteer het Papierformaat en het aantal vellen in een subset en klik op Volgende.
  5. Stel de pagina-uitlijning, een waarde voor de rugmarge en opkruipen compenseren (optioneel) in en klik vervolgens op Volgende.
  6. Controleer het overzicht van instellingen voor het boekje en klik op Voltooien om terug te keren naar het tabblad Opmaak > Boekje in het printerstuurprogramma of Taakeigenschappen in Command WorkStation.
  7. Stel andere afdrukopties (optioneel) en afwerkingsopties (vouwen, nieten of inbinden) in in het printerstuurprogramma of Taakeigenschappen van Command WorkStation en klik vervolgens op OK.