Booklet Maker

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Door de rug geniet boekje afdrukken

U kunt een wizard gebruiken om een door de rug geniet boekje af te drukken.

1. Open Booklet Maker vanuit het printerstuurprogramma of vanuit Taakeigenschappen in Command WorkStation.
  2. Klik op Wizard starten.
  3. Selecteer Boekjestype en Binden, en klik vervolgens op Volgende.
  4. Geef de bron en inhoud van het omslag op.
  5. Als u Voor- & achterkant afzonderlijk hebt geselecteerd voor bron en inhoud van het omslag, geeft u op hoe u het omslag wilt afdrukken: Voor en Achter; Buitenzijde en Binnenzijde. Klik vervolgens op Volgende.
  6. Als u Invoegen hebt geselecteerd voor bron en inhoud van het omslag, klikt u op Volgende.
  7. Selecteer het Papierformaat en klik op Omslag definiëren.
  8. Geef het medium, het formaat en de bronlade op in het instellingenvenster Omslagmedia.
  9. Klik op OK en klik vervolgens op Volgende.
  10. Stel de pagina-uitlijning, een waarde voor de rugmarge en opkruipen compenseren in (optioneel).
  11. Controleer het overzicht van instellingen voor het boekje en klik op Voltooien om terug te keren naar het tabblad Opmaak > Boekje in het printerstuurprogramma of Taakeigenschappen in Command WorkStation.
  12. Stel andere afdrukopties (optioneel) en afwerkingsopties (vouwen, nieten of inbinden) in en klik vervolgens op OK.