Booklet Maker

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Booklet Maker openen

U kunt Booklet Maker openen vanuit het printerstuurprogramma of vanuit Taakeigenschappen in Command WorkStation.

Booklet Maker openen vanuit het printerstuurprogramma

U opent Booklet Maker vanuit het tabblad Opmaak in het printerstuurprogramma voor de Fiery Server.

1. Kies Bestand > Afdrukken in uw toepassing en selecteer de Fiery Server in de lijst met printers.
    • In Windows klikt u op Eigenschappen.
    • In Mac OS selecteert u Fiery-functies in de keuzelijst.
  2. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • In Windows selecteert u het tabblad Fiery-afdrukken.
    • In Mac OS klikt u op Volledige eigenschappen in het deelvenster Snelle toegang.
  3. Klik op het tabblad Opmaak en selecteer vervolgens de optie Boekje.

Booklet Maker openen vanuit Command WorkStation

U opent Booklet Maker vanuit het venster Taakeigenschappen in Command WorkStation.

1. Dubbelklik op een afdruktaak in de lijst Geblokkeerd in Taakcentrum, of klik met de rechtermuisknop (Windows) of houd de Ctrl-toets ingedrukt en klik op de taak en selecteer Eigenschappen in het menu Acties.
  2. Selecteer het tabblad Opmaak in het venster Taakeigenschappen.
  3. Selecteer de optie Boekje.