Remote Scan

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery servers toevoegen

Wanneer u de eerste verbinding met een Fiery server in Fiery Remote Scan hebt ingesteld, kunt u op elk moment meer Fiery servers toevoegen.

1. Open Fiery Remote Scan.
  2. Klik op het +-pictogram (plus) om het dialoogvenster Fiery Server toevoegen te openen.
  3. Kies de Fiery server in de lijst met gedetecteerde servers of voer de naam of het IP-adres van de server in.
  4. Als uw Fiery server niet in de lijst wordt weergegeven, gaat u als volgt te werk:
    1. Selecteer Geavanceerd zoeken.
    2. Selecteer IP-bereik of Subnet om een bereik op te geven waarin u wilt zoeken.
  5. Klik op Toevoegen.