Remote Scan

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Verbinding maken met een Fiery server bij het eerste gebruik

U kunt een Fiery server zoeken op naam, IP-adres of subnet.

1. Open Fiery Remote Scan. Het venster Fiery-server toevoegen verschijnt en geeft alle Fiery-servers in het lokale netwerk weer.
  2. Kies de Fiery server in de lijst of voer een Fiery server-naam of IP-adres in.
  3. Als u het IP-adres van de Fiery server niet weet, voert u een van de volgende stappen uit:
    • Selecteer Geavanceerd zoeken.

• Selecteer IP-bereik of Subnet om een bereik op te geven waarin u wilt zoeken

4. Selecteer de Fiery server in de lijst met resultaten en klik op Toevoegen. Fiery Remote Scan maakt verbinding met de Fiery server.