Remote Scan

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Verbinden met Fiery servers

In de Fiery-server-lijst in het venster Fiery Remote Scan staan de servers waarmee u verbinding kunt maken.

Houd rekening met het volgende:

• U moet een verbinding configureren met minimaal één Fiery server wanneer u Fiery Remote Scan voor de eerste keer gebruikt.
  • Als u een verbinding met een Fiery server wilt configureren, moet u beschikken over het IP-adres of de servernaam. Vraag uw beheerder naar deze informatie. U kunt altijd zoeken naar Fiery servers in het netwerk.
  • Na het eerste gebruik probeert Fiery Remote Scan automatisch verbinding te maken met de laatst verbonden Fiery server van de vorige sessie.
  • Wanneer u met succes verbindingen hebt geconfigureerd tussen Fiery Remote Scan en beschikbare Fiery server, worden deze Fiery servers weergegeven in de lijst met Fiery-servers in het venster Fiery Remote Scan .
  • U kunt meerdere Fiery servers toevoegen aan de lijst met Fiery-servers in Fiery Remote Scan en de gewenste optie selecteren in de lijst. Meerdere Fiery servers in de lijst met Fiery-servers is handig wanneer u meer dan één Fiery server in een sessie wilt gebruiken. Vervolgens kunt u wisselen tussen Fiery servers in het venster Fiery Remote Scan zonder het dialoogvenster dialoogvenster Fiery-server toevoegen te openen.