Remote Scan

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Postvakken

In het tabblad Uit postvak kunt u de inhoud van een opgegeven postvak op de geselecteerde Fiery Server bekijken en bestanden ophalen.

Bij het openen van Fiery Remote Scan wordt standaard het tabblad Uit postvak geselecteerd. U kunt een postvak openen door de gebruikersnaam en het wachtwoord voor dat postvak in te voeren. De naam van een postvak is altijd gelijk aan de gebruikersnaam. De beheerder van de Fiery Server definieert in het gedeelte Gebruikers en groepen van Configure wie er toegang heeft tot een scanpostvak. Raadpleeg de Help van Configure in de Help van Command WorkStation voor meer informatie over Gebruikers en groepen.

Bepaalde Fiery Servers ondersteunen het starten van scans op afstand niet. In dat geval wordt alleen de optie voor het ophalen van scanbestanden uit het postvak weergegeven.

U kunt een postvak toewijzen aan een opgegeven netwerklocatie.