Remote Scan

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Postvakken en postvakmappen beheren

Gebruik de postvakfunctionaliteit om de inhoud van een opgegeven postvak op de Fiery Server te bekijken en het bestand op te halen.

Bij het openen van Fiery Remote Scan is standaard het tabblad Uit postvak geselecteerd.

Een postvak openen

U kunt een postvak openen door de gebruikersnaam en het wachtwoord voor dat postvak in te voeren.

De beheerder van de Fiery Server definieert in het gedeelte Gebruikers en groepen van Configure wie er toegang heeft tot een scanpostvak. De naam van een postvak is altijd gelijk aan de gebruikersnaam. Raadpleeg de Help van Configure in de Help van Command WorkStation voor meer informatie over Gebruikers en groepen.

1. Klik op Postvak wijzigen.
  2. Typ de gebruikersnaam en het wachtwoord in het dialoogvenster Aanmelden.
  3. Klik op Aanmelden.
  4. Selecteer Laat mij aangemeld blijven om automatisch te worden aangemeld bij het postvak wanneer u de volgende keer verbinding maakt. Als u automatische aanmelding hebt geselecteerd voor een postvak, moet u zich eerst afmelden voordat u zich kunt aanmelden bij een ander postvak. Alle scanbestanden in het postvak worden weergegeven.
  5. Selecteer het gewenste scanbestand.
  6. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Als u bent gestart vanuit de toepassing Fiery Remote Scan, klikt u op Opslaan als om het dialoogvenster Opslaan als te openen en geeft u de bestandsnaam, de bestandsindeling en de opslaglocatie van het scanbestand op.
    • Als u bent gestart vanuit de TWAIN-invoegtoepassing voor Fiery Remote Scan, klikt u op Scannen om het scanbestand te openen in de hosttoepassing voor de TWAIN-invoegtoepassing voor Fiery Remote Scan.
  7. Klik op Verwijderen om het geselecteerde scanbestand in het postvak te verwijderen. Verwijderen is niet beschikbaar voor de TWAIN-invoegtoepassing voor Fiery Remote Scan.
  8. Klik op Sluiten.

Een postvak toewijzen aan een map op het netwerk

In Fiery Remote Scan kunt u een postvak toewijzen aan een opgegeven map op de computer of op een externe server. Alle scans die u naar het postvak verzendt, worden ook verzonden naar de opgegeven map om op te halen.

1. Meld u aan een postvak.
  2. Klik op de koppeling Postvak toewijzen aan map in het venster Remote Scan.
  3. Selecteer Postvak toewijzen aan map inschakelen in het dialoogvenster Postvak toewijzen aan map.
  4. Blader naar de locatie van de map waaraan u het postvak wilt toewijzen.
  5. Klik op OK.
Opmerking: Als een bericht wordt weergegeven dat Remote Scan geen toegang tot de doelmap heeft of geen verbinding met het postvak kan maken, controleert u de netwerkverbinding en probeert u het opnieuw.

Toegewezen mappen openen

Wanneer maptoewijzing is ingeschakeld, kunt u een toegewezen map openen vanuit het Menu op een Mac OS-computer, of vanuit de taakbalk op een Windows-computer. In deze menu's worden de mappen weergegeven die al zijn geconfigureerd.

Klik op het mappictogram om dit te openen in de Finder in Mac OS of in Windows Verkenner in Windows.