Remote Scan

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery Remote Scan openen

U kunt Fiery Remote Scan openen vanaf uw bureaublad of vanuit een TWAIN-compatibele toepassing.

• Fiery Remote Scan is een autonome toepassing die is opgeslagen op uw computer. U gebruikt Fiery Remote Scan om scans te starten en scanbestanden op te halen uit een postvak.

• De TWAIN-invoegtoepassing Fiery Remote Scan wordt geopend vanuit een TWAIN-compatibele toepassing zoals Adobe Photoshop of Adobe Acrobat. U kunt rechtstreeks scannen naar de toepassing.

Opmerking: Gelijktijdige toegang tot dezelfde Fiery Server door meerdere TWAIN-gebruikers van Fiery Remote Scan is mogelijk.

Wanneer u Fiery Remote Scan voor het eerst opent, moet u de verbinding met een Fiery Server configureren. Na het eerste gebruik probeert Fiery Remote Scan automatisch verbinding te maken met de laatst verbonden Fiery Server van de vorige sessie. U kunt meerdere Fiery Servers toevoegen aan de serverlijst in Fiery Remote Scan en de gewenste server selecteren in de lijst.