Kaikkien tietokoneesta lähetettävien asiakirjojen tulostusasetusten muuttaminen

Printing Preferences (Tulostusmääritykset) -ikkunassa voit muuttaa kaikkien asiakirjojen tulostuksen oletusasetuksia.

Sovelluksen Print (Tulosta) -ikkunassa voit ohittaa joitakin asiakirjan tulostuksen oletusasetuksia. Jos jokin tulostusasetus ei ole käytettävissä, voit aktivoida sen muuttamalla kaikkien tietokoneesta lähetettävien asiakirjojen tulostusasetuksia.

Huomautus: Jos et käytä samoja asetuksia kaikille tulostustöille, voit tallentaa tietyn tulostusasetusryhmän esiasetukseksi.
  1. Valitse sovelluksessa File (Tiedosto) > Print (Tulosta) tai File (Tiedosto) > Print Setup (Tulostimen asetukset) ja valitse tulostimeksi Fiery-palvelin.
  2. Napsauta painiketta, jossa näkyy Document Properties (Tiedoston ominaisuudet) -ikkuna.

Document Properties (Tiedoston ominaisuudet) -ikkuna avataan eri tavoin eri sovelluksissa.

3. Avaa Fiery Printing (Fiery-tulostus) -välilehti. (Katso Avaa Fiery-tulostus-välilehti..)
  4. Valitse halutut tulostusasetukset.

Jos määrität sovelluksessa tiettyjä asetuksia, kuten viimeistelyn ja asettelun, työ saattaa tulostua hitaasti tai virheellisesti. Printing preferences (Tulostusmääritykset) -valintaikkunassa voit määrittää nämä asetukset nykyistä tulostustyötä tai istuntoa varten.

5. Kun olet määrittänyt tulostusasetukset, valitse OK ja lähetä sitten tulostustyö valitsemalla Print (Tulosta).