Med Fiery Driver kan dina program kommunicera med din Fiery-server och skriva ut dokument.

Fiery Driver fungerar med Fiery-servrar som använder PostScript-språket.

Tänk på detta när du använder Fiery Driver:

• Fiery Driver har standardinställningar för de flesta program och skrivare. Du kan lätt ändra inställningarna om du installerar ett nytt skrivaralternativ eller vill ställa in en viss funktion.

• Med utskriftsalternativ och inställningar kan du använda skrivarens specialfunktioner. Med t.ex. utskriftsalternativet Dubbelsidig kan du ställa in orientering för utskrivna bilder.

• Vissa Fiery Driver-utskriftsalternativ (dokumentegenskaper) finns också i dina program när du skriver ut ett jobb.

• Om du ändrar Fiery Driver-utskriftsalternativ med Enheter och skrivare (eller Skrivare och fax eller mappen Skrivare) ändras de globala inställningar som tillämpas på alla jobb som skrivs ut med den valda skrivaren. Du måste kanske också välja samma inställningar i programmet, eftersom programspecifika inställningar kan åsidosätta globala inställningar. Utskriftsinställningar som valts i programmet påverkar vanligtvis aktuell session när programmet är öppet.

Mer information om speciella Fiery Driver-utskriftsinställningar och -alternativ finns i Utskrift, som är en del av dokumentationen.