Om Fiery-server kräver användarverifiering före utskrift, måste du ange det användarnamn och lösenord som du använder när du skriver ut.

Obs: Inloggningen kan vara din nätverksdomän\användarnamn eller ett lokalt användarnamn. Kontrollera systemkraven med systemadministratören.
  1. Öppna fliken Fiery-utskrift. (Se Öppna fliken Fiery-utskrift.)
  2. Klicka på ikonen Jobbinfo och utvidga Användarverifiering.
  3. Avmarkera kryssrutan Jag är gäst.

Markera kryssrutan om du inte har en Windows-inloggning.

Obs: Fiery-server måste vara konfigurerad för att tillåta gästutskrift.
  4. Gör något av följande:
    • Markera kryssrutan Använd Windows-inloggning för att skicka ditt Windows-användarnamn och lösenord.

• Ange ditt användarnamn och lösenord i fälten.

Obs: Kryssrutan Använd Windows-inloggning kanske inte visas. Det beror på vilken typ av användarverifiering som har konfigurerats på din dator.
  5. Klicka på Validera för att bekräfta att Fiery-server känner igen ditt användarnamn, lösenord och behörigheter.
    Obs: Validering fungerar bara om Dubbelriktad kommunikation är aktiverad.
  6. Ange de utskriftsinställningar som du vill använda och skriv sedan ut dokumentet.