Använd Fiery Driver för att ställa in alternativ som är installerade på skrivaren

För att använda utskriftsalternativen för skrivaren och Fiery-server på lämpligt sätt måste du konfigurera Fiery-serverfrån datorn för de alternativ som är installerade på skrivaren.

När Dubbelriktad kommunikation är aktiverat, åsidosätts manuella inställningar du gjort i installerbara alternativ. Med Dubbelriktad kommunikation kan Fiery Driver kontrollera skrivaren och hämta de installerade alternativen. Installerade alternativ visas i listan Installerade alternativ och de Fiery Driver-inställningar aktiveras som är beroende av dessa alternativ.

När du konfigurerar installerbara alternativ manuellt, ska du se till att de överensstämmer med skrivarens konfiguration. I annat fall kan det hända att de utskriftsalternativ som visas i Fiery Driver inte överensstämmer med de alternativ som faktiskt finns tillgängliga.

Du kan också återställa alternativens standardvärden.