Fiery Driver lader dine programmer kommunikere med din Fiery Server og udskrive dokumenter. Fiery Driver brugerFiery Servers, der bruger PostScript-sproget.

Når du bruger Fiery Driver, skal du være opmærksom på følgende:

• Fiery Driver har standardindstillinger til de fleste programmer og printere. Du kan let ændre indstillingerne, hvis du installerer en ny printerfunktion eller vil indstille en specifik funktion.

• Udskriftsindstillingerne giver adgang til printerens specielle funktioner. For eksempel kan du i udskriftsindstillingen Dupleks angive, i hvilken retning billeder skal udskrives.

• Visse udskriftsindstillinger (dokumentegenskaber) i Fiery Driver er også tilgængelige via dine programmer, når du udskriver et job.

• Foretag generelt ændringer i udskriftsindstillingerne i Fiery Driver fra mappen Enheder og printere (eller Printere og faxenheder eller Printere for at ændre de globale indstillinger, der gælder for alle jobs, der udskrives med den valgte printer. Du skal eventuelt også vælge de samme indstillinger i programmet, fordi de programspecifikke indstillinger kan tilsidesætte de globale indstillinger. Udskriftsindstillinger, der er valgt i programmet, gælder som regel i den aktuelle session, mens programmet er åbent.

Oplysninger om brug af en specifik udskriftsindstilling i Fiery Driver findes i Udskrivning, som er en del af brugerdokumentationen.