Brug af Billedforskydning

Billedforskydning påvirker forskydningen af billedet i hele jobbet, ikke kun på den enkelte side.

Du kan du angive indstillinger af justeringen for forsiden (ulige) og bagsiden (lige). Billedforskydning kan bruges til at forhindre billedet i at blive beskåret.

Generelt er Billedforskydning god til:

• Korrektion for manglende centrering af printerens papirbane.

• Justere indholdet efter fortrykte felter på formularer.

• Justere indholdet på den ene side af papiret korrekt med indhold, der allerede er trykt på den anden side af papiret.

1. Klik på Fil > Udskriv i dit program, og vælg Fiery Server som printer.
  2. Klik på den knap, der viser vinduet Dokumentegenskaber.

Fremgangsmåden for at åbne vinduet Dokumentegenskaber varierer afhængigt af programmet.

3. Klik på ikonet Efterbehandling.
  4. Udvid indstillingen Billedforskydning, og vælg Billedforskydning.
  5. Vælg måleenheder.
  6. Indtast billedforskydningsindstillingerne for Forside og Bagside i felterne til X- og Y-aksen.
    Bemærk: Den højeste værdi for både X- og Y-akse er 999,99 punkter/13,89 tommer/352,77 mm.
  7. Vælg Juster for- og bagsidebilleder for at justere for- og bagsidebilleder proportionalt.