Fiery Driver til Windows

Skjul eller vis navigationForrige emneNæste emneDelUdskrivPDF

Åbn den mappe, der viser de installerede printere

Hvordan du åbner den mappe, der viser de installerede printere, afhænger af operativsystemet.

1. Gå til Enheder og printere på dit netværk.

Printerne vises i folderen Enheder og printere (eller Printere og faxmaskiner eller Printere).

2. Gør et af følgende:
    • Windows 8.1/Server 2012 R2: Tryk på knappen Windows på tastaturet for at åbne Start-skærmen. Klik på Kontrolpanel og derefter på Enheder og printere.
    • Windows 8/Server 2012: Tryk på knappen Windows på tastaturet for at åbne Start-skærmen. Åbn amuletten Søg ved at flytte musemarkøren til skærmens øverste eller nederste højre hjørne, flyt den op eller ned, og klik på Søg. Skriv Kontrolpanel i søgefeltet, skriv, eller klik på Apps, og skriv eller klik derefter på Kontrolpanel i resultatfeltet. Klik på Enheder og printere.
    • Windows 7/Server 2008 R2: Klik på Start > Enheder og printere.
    • Windows Vista/Server 2008: Klik på Start > Kontrolpanel, og dobbeltklik derefter på Printere.
    • Windows XP/Server 2003: Klik på Start > Printere og faxmaskiner.