Fiery Driver giver dine programmer mulighed for at kommunikere med din Fiery-server og udskrive dokumenter.

Fiery-funktioner, et plug-in til Fiery Driver til Mac OS, der giver programmer mulighed for at udskrive dokumenter på din Fiery-server.

Når du bruger Fiery-funktioner, skal du huske følgende retningslinjer:

• Fiery-funktioner har standardindstillinger for de fleste programmer og printere. Du kan nemt ændre indstillinger, hvis du installerer en ny printerfunktion eller ønsker andre indstillinger for en bestemt funktion.

• Du kan åbne Fiery-funktioner direkte fra dialogboksen Udskriv i Mac OS, når du udskriver et job.

• Udskriftsfunktioner og de tilhørende indstillinger giver dig adgang til printerens specielle funktioner. Udskriftsfunktionen Dupleks giver dig f.eks. mulighed for at indstille, hvordan de udskrevne billeder vender.

• Når du udskriver fra programmer, der har programspecifikke indstillinger til helt til kant og skalering, anbefaler vi, at du definerer disse indstillinger for udskriftsfunktioner enten i Fiery Driver eller under Sideopsætning i programmet.

Når det gælder oplysninger om specifikke udskriftsindstillinger og udskriftsfunktioner for Fiery Driver, kan du se under Udskrivning, der er en del af brugerdokumentationssættet.