Brug Tovejskommunikation for at se printerens status.

Når Tovejskommunikation aktiveres, kan den hente printerens status og ColorWise-indstillinger fra Fiery-server og vise dem i Fiery Driver.

Følgende betingelser gælder:

• Der skal være en forbindelse til en gyldig Fiery-server over netværket.

• Fiery-server skal understøtte ColorWise-indstillinger.

• Printerens status omfatter aktuelle niveauer af papir og toner.

Bemærk: Du kan bruge Farveopsætning i Command WorkStation til at angive ColorWise-indstillinger på Fiery-server.

Få flere oplysninger om ColorWise-udskriftsindstillinger under Udskrivning i farver. Det er en del af brugerdokumentationssættet.

1. I programmet skal du klikke på Filer > Udskriv og vælge Fiery-server som din printer.
  2. Klik på Fiery-funktioner på rullelisten, og klik derefter på Tovejskommunikation.
  3. Gør følgende:
    • macOS High Sierra 10.13, Sierra 10.12 og Mac OS X 10.11 : IP-adressen eller DNS-navnet til Fiery-server i feltet Printeradresse angives automatisk og kan ikke redigeres.
  4. Klik på Fulde egenskaber.
  5. Klik på ikonet Printer for at overvåge printerens status.