Fiery Driver-grupper

Fiery Driver grupperer udskriftsindstillinger efter kategori for at sikre nem adgang. Hver gruppe eller fane indeholder udskriftsindstillinger, der er relateret til eller supplerer hinanden.

• Hurtig adgang – indeholder duplikerede udskriftsindstillinger fra de andre grupper af jobegenskaber. Det kan tilpasses, så alle udskriftsindstillinger kan tilføjes eller fjernes fra visningen. På fanen Hurtig adgang kan du hurtigt finde udskriftsindstillinger uden at skulle gennemgå alle fanerne for jobegenskaber.

• Jobinfo – alle oplysninger om jobbet, herunder brugeroplysninger, der muligvis kræves til brugergodkendelse og jobhåndtering.

• Medie – attributter og papirkilder at udskrive og indsætte.

• Layout – definerer udskydningen af udskriftsjobbet og brochureprocessen på mediet/arket undtagen for positioner, der kompenserer for efterbehandlingsindstillinger som f.eks. Bakkejustering.

• Farve – farveindstillinger og grafiske funktioner (når de er slået til). Denne fane vises ikke, når du forbinder til en sort/hvid-printer.

• Billeder – alle de indstillinger for billedkvalitet, der understøttes af den forbundne Fiery-server og printer.

• Efterbehandling – udskriftsindstillinger, der kun er relateret til efterbehandlingsudstyr på printere, og også billedforskydning for at kompensere for efterbehandlingsindstillinger. Disse indstillinger tilsidesætter indstillinger i Fiery-server Printeropsætning, men kan ændres fra Command WorkStation.

• VDP – alle indstillinger for variabel dataudskrivning (VDP) som f.eks. FreeForm og avancerede VDP-indstillinger.

• Stempel – alle indstillinger for billedstempel, der tilføjer eller skjuler/fjerner ethvert billede i jobbet. Det omfatter også vandmærkeegenskaber, der definerer vandmærkets placering og udseende.

Bemærk: Fanen Stempel understøttes muligvis ikke for alle Fiery-servere.
  • Printer – oplysninger om printerens status som f.eks. aktuelle niveauer af papir og toner.

Bemærk: Tovejskommunikation skal være slået til på din printer, for at oplysningerne på fanen Printer kan opdateres.