Fiery-funktioner för Mac OS X Fiery Driver

Fiery-funktioner är en plug-in för Fiery Driver för Mac OS X och gör det möjligt för program att skriva ut dokument till din Fiery Server.

När du använder Fiery-funktioner ska du komma ihåg följande riktlinjer:

• Fiery-funktioner tillhandahåller standardinställningar för de flesta program och skrivare. Det är enkelt att ändra inställningarna om du installerar ett nytt skrivaralternativ eller vill ange inställningar för en viss funktion.

• Du kan komma åt Fiery-funktioner direkt från dialogrutan Skriv ut i Mac OS X när du skriver ut ett jobb.

• Utskriftsalternativ och inställningar gör det möjligt för dig att komma åt särskilda funktioner i skrivaren. Alternativet för Dubbelsidig utskrift har till exempel inställningar som anger hur de utskrivna bilderna orienteras.

• När du skriver ut från program som har programspecifika alternativ för fullt utfallande och skala, rekommenderar vi att du definierar dessa inställningar för utskriftsalternativ antingen i Fiery Driver eller i Utskriftsformat för programmet.

Mer information om inställningar eller ett specifikt utskriftsalternativ i Fiery Driver finns i Utskrift, som är en del av användardokumentationen.