Använd skrivbordsikonen för att dra och släppa en utskrift (tillval)

Skrivbordsikonen kan skapa en Fiery Server-ikon på skrivbordet. Du kan skriva ut en fil till Fiery Server genom att dra och släppa filen på ikonen.

1. Välj Apple-menyn > Systeminställningar och gör något av följande:
    • För Mac OS X v10.11, v10.10 och v10.9 klickar du på Skrivare och skannrar.
    • För Mac OS X v10.8 och v10.7 klickar du på Skriv ut och skanna.
  2. Dra en Fiery Server från listan med skrivare till skrivbordet.