Anpassa vyn Snabb åtkomst i Fiery-funktioner

Ikonen Snabb åtkomst på fliken Fiery-funktioner kan anpassas med utskriftsalternativ som ofta används. Det sparar tid då du inte behöver öppna alla de övriga ikonerna för utskriftsalternativ om du vill ställa in alternativen som du placerade i vyn Snabb åtkomst.

När du placerar ett utskriftsalternativ i vyn Snabb åtkomst visas det fortfarande under den ursprungliga ikonen för motsvarande utskriftsalternativ. Du kan ställa in alternativet från båda platserna.

Snabb åtkomst har inte stöd för utskriftsalternativ som öppnas i ett nytt fönster när du väljer dem, som till exempel Grundläggande inställningar och Expertinställningar på fliken Färg eller Blandade media på fliken Media.

Alla utskriftsalternativ i fönstret Snabb åtkomst ligger utanför skrivardrivrutinens jobbegenskaper. Om du väljer dem åsidosätts de förinställningar som redan har valts. Om du tillämpar en förinställning och har ändrat några inställningar i fönstret Snabb åtkomst (förutom kopior) blir förinställningens namn tomt.

1. Klicka på Arkiv > Skriv ut i programmet och välj sedan Fiery Server som skrivare.
  2. Klicka på Fiery-funktioner i rullgardinslistan.
  3. Klicka på Anpassa för att specificera alternativen som visas i fönstret Snabb åtkomst.
  4. Lägg till eller ta bort en genväg genom att välja en genväg och flytta den från Tillgängliga genvägar till Aktuella genvägar eller tvärtom.
    Obs: Vyn Snabb åtkomst får inte vara tom. Om du tar bort alla alternativ från Snabb åtkomst återgår den till gruppen med standardalternativ.
  5. Klicka på OK för att spara ändringarna.
    Obs: Knappen Ställ in för Dubbelriktad kommunikation visas inte i skrivardrivrutinerna Mac OS X v10.7 eller senare.