Fiery Driver voor Mac OS

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery-functies voor Mac OS X Fiery Driver

Met Fiery-functies, een plug-in voor Mac OS X Fiery Driver, kunt u vanuit uw toepassingen documenten afdrukken naar uw Fiery Server.

Volg de onderstaande richtlijnen wanneer u Fiery-functies gebruikt:

• Fiery-functies biedt standaardinstellingen voor de meeste toepassingen en printers. U kunt eenvoudig de instellingen wijzigen als u een nieuwe printeroptie installeert of andere instellingen wenst voor een specifieke functie.

• Wanneer u een taak afdrukt, hebt u rechtstreeks toegang tot Fiery-functies vanuit het dialoogvenster Druk af in Mac OS X.

• Via afdrukopties en de bijbehorende instellingen hebt u toegang tot de speciale functies van uw printer. Met de afdrukoptie Dubbelzijdig afdrukken kunt u bijvoorbeeld de afdrukstand van afgedrukte afbeeldingen opgeven.

• Wanneer u afdrukt vanuit toepassingen met specifieke opties voor volledige afloop en schalen, raden wij u aan de instellingen voor deze afdrukopties te definiëren in Fiery Driver of in Pagina-instelling van de toepassing.

Raadpleeg het onderdeel Afdrukken in het pakket met gebruikersdocumentatie voor meer informatie over specifieke afdrukinstellingen en afdrukopties van Fiery Driver.