Fiery Driver voor Mac OS

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Weergave Snelle toegang in Fiery-functies aanpassen

De weergave Snelle toegang, een gedeelte onder Fiery-functies, kunt u aanpassen aan de afdrukopties die u vaak gebruikt. Hiermee bespaart u tijd, omdat u niet alle andere afdrukoptiepictogrammen hoeft te openen als u de opties wilt instellen die u in de weergave Snelle toegang hebt geplaatst.

Wanneer u een afdrukoptie in de weergave Snelle toegang plaatst, wordt deze nog steeds weergegeven onder het oorspronkelijke afdrukoptiepictogram. U kunt de optie instellen vanaf beide plaatsen.

Snelle toegang ondersteunt geen afdrukopties waarvoor een nieuw venster wordt geopend wanneer u deze selecteert, zoals Basisinstellingen en Geavanceerde instellingen in het tabblad Kleur of Gemengde media in het tabblad Media.

Alle afdrukopties in het deelvenster Snelle toegang bevinden zich buiten de taakeigenschappen van het printerstuurprogramma. Als u deze opties selecteert, hebben ze voorrang op reeds geselecteerde voorinstellingen. Als u een voorinstelling toepast en instellingen in het deelvenster Snelle toegang hebt gewijzigd (behalve kopieën), wordt de naam van de voorinstelling teruggezet op blanco.

1. Klik op Bestand > Afdrukken in de toepassing waarmee u werkt en klik op de Fiery Server als uw printer.
  2. Klik op Fiery-functies in de keuzelijst.
  3. Klik op Aanpassen om de opties in het deelvenster Snelle toegang in te stellen.
  4. U kunt een snelkoppeling toevoegen of verwijderen door deze te selecteren en uit de lijst Beschikbare snelkoppelingen te verplaatsen naar de lijst Huidige snelkoppelingen of hieruit te verplaatsen.
    Opmerking: De weergave Snelle toegang mag niet leeg zijn. Als u alle opties uit Snelle toegang verwijdert, wordt opnieuw de standaardgroep van opties ingesteld.
  5. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.
    Opmerking: De knop Configure voor tweerichtingscommunicatie wordt niet weergegeven in de printerstuurprogramma's voor Mac OS X v10.7 of hoger.