Werkruimte van Command WorkStation

Het hoofdvenster geeft een overzicht van de activiteit die plaatsvindt op alle verbonden Fiery-servers of op een geselecteerde server, en geeft toegang tot onderdelen.

Als u wilt beginnen zonder een Fiery-server toe te wijzen aan Fiery Command WorkStation, raadpleegt u Fiery-server toevoegen en er verbinding mee maken.

Opmerking: De weergegeven inhoud varieert per Fiery-server. De volgende lijst geeft een algemene beschrijving. Raadpleeg voor specifieke informatie de Fiery Command WorkStation Help voor uw Fiery-server vanuit het Help-menu van Taakcentrum.

Het hoofdvenster van Fiery Command WorkStation bevat de volgende gebieden:

• Hoofdmenu's: geven toegang tot opdrachten.

• Zijbalk: bevat de knopnavigatie voor de volgende schermen (vanaf de bovenzijde, onder het Fiery-logo): Beginscherm, Taakcentrum, en Toepassingen en hulpbronnen.

• Begin: toont een hoogwaardig statusoverzicht van uw verbonden Fiery-servers en een kort overzicht van de printproductiestatistieken van de afgelopen week.

• Taakcentrum: Hier kunt u taken bekijken en beheren die zijn verzonden naar de verbonden Fiery-server.
      • Servers: geeft een lijst weer met taakwachtrijen of taakstatussen. Sommige Fiery-servers geven beschikbare media en verbruiksartikelen weer. De weergave voor elke Fiery-server kan worden ingeklapt om extra servers weer te geven.

• Taakstatus: hier wordt de status weergegeven van taken die momenteel worden verwerkt en afgedrukt. Voor het beheren van deze taken klikt u op de wachtrij Bezig met verwerken of Bezig met afdrukken in de serverlijst.

• Taakvoorbeeld: hier kunt u de pagina-inhoud (miniatuurweergave) van een verwerkte taak bekijken.

• Taakoverzicht: biedt informatie over de geselecteerde taak, inclusief de naam of titel van de taak, het aantal pagina's of vellen en het aantal exemplaren. Andere informatie, zoals het tijdstip van plaatsing in de wachtrij of verwerking, de gebruikte media, preflight of taakverificatie, wordt weergegeven volgens de geselecteerde Fiery-server. Sommige velden met taakeigenschappen kunt u bewerken door op het potloodpictogram te klikken.

• Takenlijst: geeft de lijst met taken weer, en een werkbalk met beschikbare taakacties. Klik met de rechtermuisknop op een taak voor een volledige lijst met taakacties.

• Toepassingen en hulpbronnen: biedt toegang tot alle geïnstalleerde Fiery-toepassingen met één muisklik, en geeft andere toepassingen en hulpbronnen weer voor de Fiery-server. U hebt tevens toegang tot gratis proefversies en downloads van software voor zover die worden ondersteund voor de geselecteerde Fiery-server.

Opmerking: Als u een lijst met beschikbare toepassingen en hulpbronnen wilt weergeven, hebt u een internetverbinding nodig.