De lijst Servers

De lijst Servers toont informatie over Fiery-servers die momenteel verbonden zijn of die verbonden waren, ook al is de verbinding momenteel verbroken.

De lijst Servers is een ‘neerzetgebied’, wat betekent dat u bestanden naar de lijst Servers kunt slepen. De lijst Servers is zodanig ontworpen dat informatie over verbonden printers direct onder de naam van de Fiery-server wordt weergegeven. U kunt een afzonderlijke Fiery-server uitklappen door te klikken links op het plusteken van de naam van de Fiery-server. Als u Fiery Command WorkStation afsluit, blijft de lijst Servers behouden.