Overzicht Fiery Command WorkStation

Fiery Command WorkStation is de beheerinterface voor afdruktaken voor Fiery-servers.

Met Fiery Command WorkStation kunt u verbinding maken met meerdere Fiery-servers en vervolgens taken vanaf één locatie beheren. De intuïtieve interface maakt complexe taken eenvoudig voor operators en beheerders, ongeacht het aantal of de soorten taken die u verwerkt.

Taakcentrum is een geïntegreerd onderdeel van Fiery Command WorkStation met gereedschappen voor het zoeken van taken, bekijken van taakvoorbeelden, toewijzen van workflows en beheren van afdrukken.

Met de gereedschappen van Fiery Command WorkStation kunt u de volgende taken uitvoeren:

• Taken importeren en vooraf bekijken

• Informatie over Fiery-servers weergeven

• Afdrukopties opgeven

• Aangepaste workflows weergeven en wijzigen

• Prepress-workflows voor taken beheren

• Fiery-toepassingen als inslagsoftware en drukwerkvoorbereiding gebruiken voor taakvoorbereiding en samenstelling

Er zijn een aantal optionele functies beschikbaar op Fiery-servers die allemaal zijn gedocumenteerd in de gebruikersdocumentatie voor uw Fiery-server. Optionele functies worden echter alleen weergegeven in Fiery Command WorkStation als ze door de verbonden Fiery-server worden ondersteund, bijvoorbeeld Voorbeeldafdruk.