Afdrukken via e-mail inschakelen

Door de afdrukverbinding op te geven kan de Fiery Server taken accepteren die als bijlagen zijn verzonden.

Belangrijk: Er zijn twee versies van Configure en deze zijn specifiek voor de Fiery Server waarmee u bent verbonden. Dit is een gecombineerde procedure die de stappen beschrijft voor verbinding met een Fiery Server met FS100/100 Pro of ouder, en opmerkingen bevat voor FS150/150 Pro of nieuwer. Raadpleeg Welke versie van Configure gebruik ik? als u niet zeker weet welke versie van Configure u gebruikt.
  1. Kies Netwerk > Services > Afdrukken via e-mail in Configure.
    Opmerking: Als u bent verbonden met een Fiery Server met FS150/150 Pro, kunt u de instellingen die in deze procedure worden genoemd vinden in Taakverzending > Afdrukken via e-mail.
  2. Selecteer Afdrukken via e-mail inschakelen.
  3. Geef de afdrukverbinding op de Fiery Server op waarnaar e-mailtaken worden verstuurd.
  4. Als u gebruikers wilt laten kiezen of zij een e-mailbericht van de Fiery Server ontvangen nadat taken als e-mailbijlagen zijn verzonden, selecteert u Afdrukmeldingen verzenden.
  5. Pas de wijzigingen toe of sla deze op.