Welke versie van Configure gebruik ik?

Er zijn twee versies van Configure en deze zijn specifiek voor de Fiery Server waarmee u bent verbonden. U kunt bijvoorbeeld verbinding maken met een Fiery Server en de ene versie van Configure zien, en vervolgens verbinding maken met een andere Fiery Server en een versie van Configure zien met een sterk verschillende, verbeterde interface.

Voorbeeld:
  • Als de Fiery-systeemsoftware FS100/100 Pro of ouder is, gebruikt de Fiery Server de oudere versie van Configure.
  • Als de Fiery-systeemsoftware FS150/150 Pro of nieuwer is, gebruikt de Fiery Server de nieuwere versie van Configure.
Er zijn de volgende soorten onderwerpen over Configure:
  • Procedures die specifiek zijn voor alleen FS100/100 Pro of eerder.

• Procedures die specifiek zijn voor alleen FS150/150 Pro of nieuwer.

• Gecombineerde procedures die de stappen beschrijven voor verbinding met een Fiery Server met FS100/100 Pro of ouder, en opmerkingen bevat voor FS150/150 Pro of nieuwer.

Als de titel van een onderwerp niet “FS100/100 Pro” of “FS150/150 Pro” bevat, is dit een gecombineerde procedure.

1. Klik in Command WorkStation op Apparaatcentrum.
  2. Klik in Apparaatcentrum op Algemeen en klik vervolgens op Algemene info.

Er wordt informatie weergegeven die specifiek is voor de Fiery Server waarmee u bent verbonden.

Naast Fiery System wordt de codebasis van de Fiery Server weergegeven.