E-mailservices configureren

U kunt e-mailservices inschakelen om gebruik te maken van functies van de Fiery Server zoals het versturen van taken naar de Fiery Server via e-mail of het versturen van een gescande taak via e-mail naar een adres.

U moet e-mailservices inschakelen voor alle e-mailfuncties en internetfaxfuncties (IFAX).

Raadpleeg het onderdeel Configuratie en instellingen in het pakket met gebruikersdocumentatie voor meer informatie over het beheren van e-mailservices.