1-upp limbindning

Metoden 1-upp limbindning skriver ut enkla innehållssidor som staplas tillsammans så att kanterna kan skäras till (vid behov) och klistras och sedan täckas med ett omslagsark.

För att skriva ut en broschyr med 1-up Perfect (1-upp limbindning) måste din skrivare vara utrustad med en avancerad efterbehandlingsenhet som stöder limbindning.

Om skrivaren har stöd för perfekt 1-upp limbindning ska du läsa Utskrift, som ingår i användardokumentationsuppsättningen, för information.

Du kan ange inställningar i Booklet Maker för Blandade medier för metoden 1-upp limbindning.