Booklet Maker

Dölj eller visa navigeringFöregåendeNästaDelaSkriv utPDF

Blandade medier med 1-upp limbindning

Du kan ange inställningar i Booklet Maker i Command WorkStation Jobbegenskaper för metoden 1-upp limbindning. Förbättringen av blandade medier integrerar en dialogruta och en visare för blandade medier i fönstret Booklet Maker.

Obs: Blandade medier med 1-upp limbindning stöds inte i skrivardrivrutinen. Om du vill använda den här funktionen måste du skicka jobbet till kön Väntande i Command WorkStation.

Visaren Blandade Media visar den faktiska sidnumrering av slutprodukten, vilket ger en realtidsrepresentation av de val som görs i dialogrutan Blandade medier. Du kan visa layouten för jobb som antingen sidor eller som blad.

I Blandade medier för Booklet Maker 1-upp limbindning kan du ange:

• Kapitlet startar – När ett kapitel startar i ett dubbelsidigt jobb infogas implicita tomrum.

• Sidintervall och media för sidintervallen.

• Tomma infogningar och media för inläggen – Tomma infogningar som anges av användaren är explicita tomrum. Explicita och implicita tomrum har olika beteckningar i visaren Blandade medier.

Obs: Inställningar för flikinfogning och omslagsdefinition kan inte anges i Booklet Maker Blandade medier.

När du använder Blandade media i Booklet Maker inaktiveras det på fliken Media. De val som görs i Booklet Maker visas senare på fliken Media och i Fiery Compose.