Fiery Impose Plus v1.0

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Een ingeslagen taak opslaan

U kunt een ingeslagen taak als normale ingeslagen taak of "afgevlakte" PDF op de Fiery server of op de lokale schijf opslaan.

Door een taak als PDF-taak met één laag op te slaan, kunt u de taak of het bestand afdrukken op verschillende printers die mogelijk geen processorfunctionaliteit voor ingeslagen taken hebben. De PDF-taak met één laag kan eenvoudig naar klanten worden verzonden voor externe controle op katernniveau.

Raadpleeg Snijlijnen instellen.

Opmerking: In Fiery Impose Plus kan een VDP-inslagtaak niet in de Adobe PDF-indeling worden opgeslagen.

Een taak opslaan als normale ingeslagen taak

Wanneer u een taak opslaat als een normale ingeslagen taak, slaat u de taak met de extensie DBP op de Fiery server op met het taakticket. U kunt de taak vervolgens weer openen en wijzigingen aanbrengen.

1. Kies Opslaan in het menu Bestand.
  2. Geef bij Waar een locatie op de Fiery server op. Zorg ervoor dat bij Opmaak het selectievakje Met één laag is uitgeschakeld.

Een taak opslaan als PDF met één laag

Wanneer u een taak opslaat als PDF-taak met één laag, kunt u de taak weer op de Fiery server of een lokale schijf opslaan en de ingeslagen PDF-taak archiveren zodat u deze later opnieuw kunt afdrukken.

Opmerking: Wanneer u een taak opslaat als een PDF met één laag, kunt u de taak een nieuwe bestandsnaam geven om te voorkomen dat u het oorspronkelijke PDF-bestand overschrijft.

In Fiery Impose Plus bevat een PDF met één laag geen tabbladen en blanco vellen, maar wel impliciete blanco pagina's. Wanneer u een taak opslaat, wordt onthouden waar u deze hebt opgeslagen en of u de taak hebt opgeslagen als een PDF-taak met één laag.

1. Kies Opslaan in het menu Bestand.
  2. Typ de bestandsnaam naast Opslaan als.
  3. Kies bij Waar de opslaglocatie voor het bestand.
  4. Desgewenst klikt u naast de bestandsnaam op Instellingen. Stel een van de volgende opties in voor Roteren en Beveiliging.
    • Roteren: voor de voorzijde en achterzijde van het katern

• Beveiliging: voor Adobe PDF

5. Klik op OK.