Fiery Impose Plus v1.0

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Een taak inslaan

Als u een taak wilt inslaan, opent u de taak met Fiery Impose Plus en past u er een sjabloon op toe.

Met Fiery Impose Plus kunt u een keuze maken uit vooraf gedefinieerde sjablonen of een aangepaste sjabloon maken door de inslaginstellingen te wijzigen en op te slaan. U kunt in de lijn- of miniatuurweergave werken in het deelvenster Velweergave.

U kunt ook uw eigen sjablonen importeren en inslaginstellingen opgeven.

Als u inslaginstellingen wilt opgeven, kiest u eerst een van de vier workflows (gebruiksdoelen):

• Normaal: voor 1 per vel-inslag, waarbij mogelijk afsnijden en markeringen van de drukker zijn vereist.

• Boekje: voor het maken van verschillende soorten boekjes.

• Combineren: voor het maken van diverse gecombineerde pagineringsschema's.

De systeempagina's van de Fiery server zijn alleen bedoeld voor administratieve en informatieve doeleinden. U kunt pagina's als configuratie-, kalibratie- en testpagina's, Postflight-rapporten en PANTONE-boeken en -kaarten niet inslaan.

Instellingen voor Booklet Maker in Fiery Impose Plus

U kunt Fiery Impose Plus gebruiken om een taak met instellingen voor Booklet Maker te openen en de inslagopmaak vervolgens te bekijken of wijzigen. Fiery Impose Plus zet alle instellingen voor Booklet Maker om naar Fiery Impose Plus-opdrachten en wijst ze hieraan toe. Raadpleeg Help van Booklet Maker in Help van Fiery Command WorkStation.

Opmerking: Nadat u een taak in Fiery Impose Plus hebt bewerkt, kunt u deze niet meer bewerken in Booklet Maker.