Fiery Impose Plus v1.0

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Aanpassingen in de gebruikersinterface die worden opgeslagen tussen sessies

Aanpassingen in de gebruikersinterface worden afzonderlijk opgeslagen voor twee gebruiksdoelen: Fiery Impose Plus en Fiery Preview.

Voor elk van deze gebruiksdoelen worden de aanpassingen in de gebruikersinterface opgeslagen tussen sessies. Wanneer u een nieuwe sessie in datzelfde gebruiksdoel opent, worden aanpassingen uit de vorige sessie hersteld, waaronder:
  • de positie en het formaat van het hoofdvenster
  • gebruikersinterface-instellingen in het venster, waaronder:
    • de grootte van de Paginaweergave en Velweergave
    • de uit- en inklapstatus van inklapbare deelvensters: Paginaweergave en Velweergave
    • het zoomniveau van miniaturen in de pagina's Paginaweergave en Velweergave
Opmerking: De aanpassingen worden opgeslagen voor uw oorspronkelijke gebruiksdoel. Wanneer u Fiery Impose Plus sluit, worden de te herstellen instellingen opgeslagen voor het betreffende gebruiksdoel en worden de volgende keer dat u dat gebruiksdoel opent, toegepast.
Opmerking: In Fiery Preview wordt de inklapstatus van het deelvenster Paginaweergave of Instellingen niet opgeslagen. Deze vensters zijn altijd ingeklapt wanneer u Fiery Preview opent.