Fiery Impose Plus v1.0

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery Impose Plus

Fiery Impose Plus past inslagopmaken voor speciale afdruk- en inbindvereisten toe. U kunt ook afdruktaken met variabele gegevens inslaan wanneer u Fiery Impose Plus gebruikt.

Met Fiery Impose Plus kunt u:

• Meerdere paginabeelden op één vel plaatsen en opgeven hoeveel rijen en kolommen van pagina's op een vel moeten worden afgedrukt. U kunt vooraf gedefinieerde opmaakstijlen voor gebruikelijke inslagtypen gebruiken of aangepaste opmaakprofielen maken.

• De positie van pagina's op een vel bepalen. De Fiery Impose Plus-opmaak bepaalt de locatie van vouwen, snijlijnen en andere elementen met printermarkeringen.

U kunt naar Fiery Impose Plus gaan vanaf Command WorkStation en ze openen in het venster Fiery Preview.

Adobe Acrobat Pro is beschikbaar als afzonderlijke kit met een geldige Fiery Impose Plus-licentie. Het is raadzaam de meegeleverde versie van Acrobat te gebruiken.

Raadpleeg het document met installatie-instructies in de kit voor meer informatie over het installeren van Adobe Acrobat Pro.

Fiery Impose Plus wordt ondersteund op zowel Windows- als Mac OS-computers. Raadpleeg Configuratie en instellingen voor uw Fiery server voor informatie over systeemvereisten.

Fiery Impose Plus-licentie

Er moet een Fiery Impose Plus-licentie zijn geactiveerd op uw werkstation om alle functies van Impose Plus te kunnen gebruiken.