Fiery-toepassingen voor drukwerkvoorbereiding v4.8

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Paginabereik selecteren

De optie Paginabereik selecteren is beschikbaar in het hoofdvenster van Fiery JobMaster en in het venster Paginanummers en stempel.

Deze functie kan in combinatie met de filteropties in het deelvenster Taakoverzicht worden gebruikt. De selecties die in het venster Fiery JobMaster worden aangebracht, gelden in het venster Paginanummers en stempel, dat u opent door Nummering bewerken te selecteren in het menu Acties.
  1. Selecteer een in de wachtrij geplaatste, niet-verwerkte taak in de lijst Geblokkeerd van Command WorkStation.
    • Klik met de rechtermuisknop op de taak en selecteer JobMaster.

• Selecteer JobMaster in het menu Acties.

• Klik op het JobMaster-pictogram in de werkbalk van Taakcentrum, als die is toegevoegd.

2. Kies uit stap 3 of 4.
  3. Voer rechtstreeks informatie in het dialoogvenster Paginabereik selecteren in.
    1. Klik op Paginabereik selecteren in het menu Bewerken in het venster Fiery JobMaster.
    2. Voer een bereik in met een koppelteken en komma's als scheidingsteken voor afzonderlijke cijfers, of bereiken (bijvoorbeeld 1-9). Of selecteer het keuzerondje Herhalen en voer de vereiste informatie in.
  4. Selecteer pagina's in Paginaweergave en open vervolgens het dialoogvenster Paginabereik selecteren.
    1. Selecteer een paginabereik door de filteropties in het deelvenster Taakoverzicht te gebruiken.

Schakel bijvoorbeeld het selectievakje Oneven pagina's in.

2. Klik op Paginabereik selecteren in het menu Bewerken.
Als u het venster Paginanummers en stempel opent, wordt het geselecteerde paginabereik weergegeven. U kunt meer bereiken toevoegen in het venster Paginanummers en stempel.