Inslagsjablonen

Fiery Impose biedt vooraf gedefinieerde sjablonen. U kunt ook aangepaste sjablonen maken.

De vooraf gedefinieerde sjablonen zijn Normaal, Boekje en Combineren:

• Normaal biedt de opties Standaardsjabloon en 1 per vel; volledige afloop.

• Boekje biedt de opties 2 per vel; op de rug gebonden, 2 per vel; door de rug geniet en 2 per vel; rug aan rug.

• Combineren biedt de opties 3 per vel; in drieën gevouwen brochure, 4 per vel; uitvouwblad en 4 per vel; Z-vormig gevouwen.

U kunt een aangepaste sjabloon maken door de instellingen van een vooraf gedefinieerde sjabloon te wijzigen. Klik op het slotpictogram om de sjabloon te ontgrendelen, breng wijzigingen aan en sla de sjabloon op onder een nieuwe naam. (Mogelijk zijn niet alle instellingen beschikbaar voor aangepaste sjablonen.) De nieuwe instellingen worden onmiddellijk toegepast.

In het dialoogvenster Voorkeuren kunt u het pad instellen naar de map of directory waarin u de aangepaste sjablonen wilt opslaan.