Pagina's filteren in Taakoverzicht

Filter en selecteer delen van lange taken in het deelvenster Taakoverzicht.

1. Selecteer een in de wachtrij geplaatste, niet-verwerkte taak in de lijst Geblokkeerd van Command WorkStation.
    • Klik met de rechtermuisknop op de taak en selecteer JobMaster.

• Selecteer JobMaster in het menu Acties.

• Klik op het pictogram JobMaster op de werkbalk van Taakcentrum.

Wanneer het venster Fiery JobMaster wordt geopend en het deelvenster Taakoverzicht niet wordt weergegeven, klikt u op de pijlen in de titelbalk Taakoverzicht onder het deelvenster Paginaweergave.
  2. Als u pagina's wilt sorteren en bekijken op basis van een bepaald kenmerk, schakelt u alle andere selectievakjes uit. Als u oneven pagina's wilt bekijken, houdt u bijvoorbeeld het selectievakje Paginatype > Oneven pagina's ingeschakeld.
    Opmerking: De weergave in Paginaweergave wordt gewijzigd, de weergave in Velweergave niet.
  3. Klik op de hyperlink van de naam van een kenmerk om alle pagina's met dat kenmerk weer te geven. De pagina's worden geselecteerd in Paginaweergave en alle vorige selecties worden gewist.
  4. Als u de selectie in Paginaweergave wilt synchroniseren met Velweergave, klikt u op een geselecteerde pagina in Paginaweergave. Als u de selectie in Velweergave wilt synchroniseren met Paginaweergave, kunt u Alt + klikken gebruiken op een Windows-computer of Option + klikken op een Mac OS-computer.
  5. Klik op het pictogram Filter wissen in de titelbalk Taakoverzicht om alle selectievakjes in te schakelen en de filters te verwijderen.
U kunt ook paginabereiken selecteren via Bewerken > Paginabereik selecteren. U kunt de opdracht Selectie omkeren in het menu Bewerken selecteren om de selectie in Paginaweergave om te keren. De selectie van alle geselecteerde pagina's wordt ongedaan gemaakt en de niet-geselecteerde pagina's worden geselecteerd.