Taakoverzicht in Fiery JobMaster

Het deelvenster Taakoverzicht in het Fiery JobMaster-venster biedt een interface waarin u eenvoudig pagina's selecteert en filtert.

Taakoverzicht bevindt zich onder het deelvenster Paginaweergave. Als het niet wordt weergegeven wanneer u een taak opent in Fiery JobMaster, klikt u op de dubbele pijl in de titelbalk van Taakoverzicht.

Opmerking: Het deelvenster Taakoverzicht is alleen beschikbaar als Fiery JobMaster is geactiveerd.

In Taakoverzicht worden alle paginakenmerken weergegeven die kunnen worden gebruikt voor het filteren of selecteren van bepaalde groepen pagina's in het deelvenster Paginaweergave. De lijst bevat alleen kenmerken die momenteel in de taak worden gebruikt en wordt bijgewerkt zodra u wijzigingen in de taak aanbrengt.

De pagina-eigenschappen of kenmerken zijn de volgende:
  • Paginaformaat
  • Mediaformaat
  • Mediatype
  • Paginatype
  • Mediagewicht
  • Mediakleur
  • Afdrukstand
  • Dubbelzijdige pagina
    Opmerking: Dit filter geldt alleen voor dubbelzijdig afdrukken op paginaniveau. Het komt niet overeen met de instelling voor dubbelzijdig afdrukken in het deelvenster Instellingen. De weergegeven opties zijn afhankelijk van de taakeigenschappen/printerstuurprogrammaopties die beschikbaar zijn voor de Fiery-server.
  • Converteren naar grijswaarden
  • Hoofdstukbegin
    Opmerking: Hoofdstukbeginpagina's zijn mogelijk automatisch toegevoegd op de eerste pagina van een ingevoegde PDF-taak. Raadpleeg Automatisch een hoofdstukbegin toevoegen.
  • Bladwijzers