Werkbalkpictogrammen in rastervoorbeeld

De standaardwerkbalk van Voorbeeld bevat de volgende bedieningselementen:

• Opslaan: Klik hierop om wijzigingen van taken te bewaren of om een nieuw bestand op te slaan.
  • Dupliceren: Klik hierop om de geselecteerde pagina's te dupliceren.
  • Verwijderen: Klik hierop om de geselecteerde pagina's te verwijderen.
  • ImageViewer: Klik hierop om de taak te openen in het venster Fiery ImageViewer als de Fiery-server Fiery Graphic Arts Package, Premium Edition of Fiery Productivity Package ondersteunt.