Voorbeeld van rasterafbeelding weergeven

Als een taak is verwerkt, kunt u miniatuurweergaven van de inhoud bekijken in het deelvenster Taakvoorbeeld in Taakcentrum of in het venster Voorbeeld, waar de rasterafbeelding wordt weergegeven.

In het venster Voorbeeld voor een verwerkte taak wordt Fiery Impose, Fiery Compose of Fiery JobMaster niet geopend. U kunt Fiery ImageViewer openen als Fiery Graphic Arts Package, Premium Edition of Fiery Productivity Package wordt ondersteund op de Fiery-server.

Als u een rastervoorbeeld van een verwerkte taak wilt openen, selecteert u de taak in de lijst Geblokkeerd en kiest u een van de volgende mogelijkheden:

• Klik op Voorbeeld in het menu Acties.
  • Klik op de knop Voorbeeld op de werkbalk.

of:

• Klik met de rechtermuisknop (Windows) of klik met de Control-toets ingedrukt (Mac OS) op de geselecteerde taak in de lijst Geblokkeerd en selecteer Voorbeeld.

De onderstaande afbeelding toont het rastervoorbeeld van een taak.

1 Werkbalkpictogrammen voor het opslaan van de taak en voor het dupliceren en verwijderen van de geselecteerde pagina('s) van de taak
2 Miniatuurweergaven
3 Rasterbestand
4 Navigatieknoppen om door de taak te bladeren terwijl het velnummer wordt weergegeven