Duplo-barcode-indeling met twee of drie cijfers van selecteren

U kunt voor een Duplo-barcode-indeling kiezen met twee of drie cijfers.

Op Duplo-afwerkeenheden die barcodes met drie cijfers ondersteunen, wordt het aantal programmeerbare taken uitgebreid naar 250. Een programmeerbare taak is een aangepast programma voor snijden, slitten en/of vouwen op basis van gecombineerde opmaak.

Opmerking: Een afwerkeenheid die is geconfigureerd voor barcodes met drie cijfers accepteert het bereik 1-99 als 001-099, niet als 01-99.
  1. In Windows selecteert u Bewerken > Voorkeuren. In Mac OS bevinden de voorkeuren zich onder het menu Fiery Command WorkStation in het venster Fiery Impose of Fiery JobMaster.
  2. Selecteer Impose in de kolom links.
  3. Selecteer onder Barcode-indeling en Aantal cijfers gebruikt voor het taaknummer de waarde 2 of 3.
    Opmerking:
    Wanneer u tussen barcodes met twee en drie cijfers schakelt, heeft dit geen invloed op eerder opgeslagen taken en/of Impose-sjablonen.