Voorkeuren voor Fiery Impose en Fiery JobMaster instellen

Via Voorkeuren kunt u kunt het pad naar tijdelijke bestanden, standaardinstellingen voor de conversie van PostScript naar PDF, schalen, het standaardafwerkformaat voor ingeslagen taken en meer instellen.

In Windows stelt u voorkeuren voor Fiery Impose en Fiery JobMaster in via Bewerken > Voorkeuren. In Mac OS bevinden de voorkeuren zich onder het menu Fiery Command WorkStation in het venster Fiery Impose of Fiery JobMaster.