Opties voor schalingsfactor

Als u een taak opent in Fiery Compose of Fiery JobMaster, behoudt de taak het percentage voor Schaal zoals toegepast op het tabblad Eigenschappen > Opmaak > Normaal.

Schalingsfactor heeft in Fiery Compose of Fiery JobMaster de volgende opties:
  • Niet schalen - Er wordt geen schaling toegepast. De pagina-inhoud wordt afgedrukt zoals deze is.
  • Passend schalen (papierformaat) - Hiermee wordt de pagina-inhoud zodanig geschaald dat deze binnen de fysieke dimensies van het vel past. De schaal wordt berekend op basis van de pagina-inhoud en het geselecteerde paginaformaat. Deze optie is beschikbaar wanneer u Compose als gebruiksdoel selecteert.
    Opmerking: Het paginaformaat kan worden geselecteerd in de vervolgkeuzelijst Vel in het deelvenster Instellingen.
  • Passend schalen (afbeeldingsgebied) - Hiermee wordt de pagina-inhoud zodanig geschaald dat deze binnen het afbeeldingsgebied van het geselecteerde velformaat past. De schaal wordt berekend op basis van de pagina-inhoud en het afbeeldingsgebied op het geselecteerde paginaformaat. Deze optie is beschikbaar wanneer u Compose als gebruiksdoel selecteert.
    Opmerking: Als u het afbeeldingsgebied wilt weergeven, klikt u op het pictogram Afmetingen van pagina-elementen weergeven op de werkbalk in het deelvenster Velweergave.
  • Aangepast - U kunt het schaalpercentage aanpassen aan de gewenste schaal in de Schalingsfactor. Als u de Schalingsfactor instelt op 100%, komt dat op hetzelfde neer als de optie Niet schalen.