Leesweergave openen

De Leesweergave toont de pagina’s in leesvolgorde, dat wil zeggen: in de volgorde en opmaak waarin ze bedoeld zijn om te worden gelezen.

1. Klik met de rechtermuisknop een niet-verwerkte taak in de lijst Geblokkeerd in Command WorkStation en selecteer Voorbeeld. U kunt Fiery Impose, Fiery Compose of Fiery JobMaster selecteren als een van de toepassingen een geactiveerde licentie heeft.
  2. Pas instellingen toe op de taak in het venster en sla deze op.
  3. Klik op het pictogram Leesweergave in de werkbalk onderaan.
    • Met de pijlen onder in het venster kunt u navigeren door het document. Rechts bevinden zich zoomknoppen.

• Het pictogram Pagina passend maken maakt de afbeelding in het venster passend.

• Klik op Mediagegevens om informatie over het document weer te geven.

• Roteer het document door de Alt-toets en de linkermuisknop ingedrukt te houden. Met het scrollwiel van de muis kunt u in- en uitzoomen op de afbeelding.

1 Mediagegevens over de getoonde pagina’s
      2 Pagina’s van het getoonde document
      3 Besturingselementen voor navigatie
      4 Bedieningselementen voor in-/uitzoomen