Voorbeeld weergeven van in de wachtrij geplaatste, niet-verwerkte taken

U kunt in de wachtrij geplaatste taken in het venster Fiery-voorbeeld weergeven.

1. Selecteer een in de wachtrij geplaatste taak in de lijst Geblokkeerd in Taakcentrum.
    Opmerking: Als de taak is verwerkt, wordt er een rastervoorbeeld van de taak weergegeven en hebt u beperkte toegang tot functies.
  2. Kies een van de volgende manieren om het venster Fiery-voorbeeld te openen:
    • Klik met de rechtermuisknop en selecteer Voorbeeld.

• Selecteer Voorbeeld in het menu Acties.

• Klik op het pictogram Voorbeeld op de taakbalk van Command WorkStation.

• Klik in het deelvenster Taakoverzicht op het pictogram Voorbeeld starten (het vergrootglaspictogram onder de miniatuur).

• Klik op het pictogram Nieuwe taak op de werkbalk van Command WorkStation.
      Opmerking: U moet over een geactiveerde licentie voor Fiery Impose, Fiery Compose of Fiery JobMaster beschikken om de functie Nieuwe taak te kunnen gebruiken. Als u Nieuwe taak kiest, wordt er een lege taak gemaakt in het voorbeeldvenster. Vervolgens kunt u Fiery Impose-, Fiery Compose- of Fiery JobMaster-instellingen op de taak toepassen.

In de onderstaande afbeelding wordt het standaardvenster van Fiery-voorbeeld weergegeven. Als de deelvensters Paginaweergave en Instellingen zijn verborgen wanneer u het venster voor het eerst opent, klikt u op de pijlen links en rechts van de werkbalk.

1 Pijlen om te schakelen naar Paginaweergave Raadpleeg Paginaweergave, Velweergave en Leesweergave.
2 Menu's Raadpleeg Fiery Compose.
3 Werkbalkpictogrammen Raadpleeg Werkbalkpictogrammen in Fiery-voorbeeld.
4 Miniaturen in Velweergave Raadpleeg Taken openen en weergeven in Fiery Compose.
5 Pijlen om het deelvenster Instellingen te openen Raadpleeg Deelvenster Instellingen.
6 Besturingselementen voor navigatie Raadpleeg Taken openen en weergeven in Fiery Compose.
7 Bedieningselementen voor in-/uitzoomen Raadpleeg Velweergave instellen op miniaturen of volledige pagina’s in Fiery Compose en Miniatuurgrootte aanpassen.